Lysten til at tegne og male har jeg altid haft. Fra 2002 har jeg derfor deltaget i mange forskellige tegne- og malekurser og besøgt Kunstskolerne på Thorstedlund, Holbæk, Helnæs og Ærø, som både har formidlet teoretisk og praktisk viden samt altid været til stor inspiration. Det blev til en del malerier siden da.

Som den sidste af rækken af Kunsthøjskoler har jeg i sommeren 2013 deltaget i et malerkursus hos Kari Svensson på Færøerne. Målet med dette kursus var at omsætte indtrykkene af det imponerende landskab til abstrakte billeder på baggrund af skitserne, som vi lavede i den storslåede natur. Selv om motivet ikke altid umiddelbart er genkendeligt, så danner det udgangspunktet i det færdige billede – en ny oplevelse, da jeg for det meste har malet figurativt. Gennem årerne har jeg arbejdet eksperimenterende og ikke fastlagt mig på en bestemt stilart, så nye ting afprøves. Udover at male med akryl, har jeg forsøgt mig med akvarel og croquistegning.

I foråret 2007 udstillede jeg for første gang retrospektivt i Farver Hammers Gaard i Roskilde, men siden har jeg udstillet forskellige steder i København, Jyderup, Frederiksberg, Haslev, Jægerspris, Valby etc.

Jeg blev medlem af Onsdagsmalerne i 2013 og glæder mig til også at blive inspireret af medlemmerne, følge med i deres kunstneriske virke og deltage i udstillinger.

Hedemøllevænget 23
4000 Roskilde
Telefon: 4636 1897 /2332 0014